Координати |40°09'39''N 25°50'40''E

Къмпинг

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОСТРОВ ГЬОКЧЕАДА

Най-големият турски остров Гьокчеада е разположен в североизточната част на Егейско море, провинция Чанаккале и има площ от 279 квадратни километра. До острова се стига за около един час с редовна фериботна линия от Кабатепе, пристанище намиращо се в южната част на Дарданелите. Познат още от дълбока древност острова е бил известен като Имброс или Ветровития остров. Стъпвайки на Гьокчеада вие попадате в девствената природа на един прекрасен свят. Тук може да се наслаждавате на незабравими и прекрасни пейзажи недокоснати от човешка ръка. Натурален зехтин, пресни плодове и зеленчуци и чудесни местни деликатеси са само малка част от невероятните изкушения с които посрещат гостите тук. Острова е добре известен като една прекрасна дестинация за уиндсърф и кайтсърф, подводно гмуркане и риболов. Едно от местата където можете да намерите комбинацията от всички тези красоти е Кефалос Бийч, където е разположен къмпинг Пусула.

Pusula camping

 

Пусула Сепарета Плажа Ресторанта

Къмпинг Пусула предлага място за почивка на самият бряг на морето. Тук може да се къмпингува с каравани, кемпери и палатки. На разположение на гостите има санитарен възел, ресторант с местни специалитети и прекрасен пясъчен плаж с безплатни шезлонги. От най-високата част на плажа се открива прекрасна гледка на залива Айдънчък. Управата на къмпинга може да Ви осигури и резервира спане в частни квартири в близкото до плажа село Ешелек. В нашият къмпинг може да намерите или направите малък ремонт на вашата спортна екипировка в нашият сърф сервиз.

РесторантНашият приятен ресторант предлага меню от традициона турска кухня, прясно уловена морска риба и български гозби. На най-високата част на плажа има 40 места на сянка с чудесна панорамна гледка към морето. При нас може да поръчате морски специалитет по Ваш вкус и ние ще ви го подсигурим.
още »

ГалерияНевероятно красивите гледки и пейзажи могат да бъдат запечатани единствено от високият бряг на нашият къмпинг. Освен екзотичните представители на местната флора и фауна, тук можете да се любувате на прекрасното розово фламинго. Птиците могат да бъдат видяни в невероятнато Туз гьолу, солено езеро на дъното на което има лечебна кал.
още »

Спорт За любителите на водните спортове плажа на къмпинг Пусула предлага прекрасни условия за уинд и кайт сърф, гмуркане и подводен риболов. Вие се намирате буквално на пет метра от морето, където може да влизате по гладко пясъчно дъно и на излизане да оставяте екипировката си подсигурена във водата. В близост до нас има сърф и кайт училище.
още »

Маршрут Слизайки от ферибота на пристанището Козулиманъ Вие се насочвате към централният град на острова едноименият Гьокчеада. Преминавате през центъра без да се отбивате и на излизане завивате на ляво в посока село Ешелек. Преминавайки през Ешелек, завивате на края на селото на дясно посока Айдънчък. Достигайки до залива ще видите нашият къмпинг, който е първият по пътя за плажа.
разписание на ферибота »